Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Over YogicTouch

Hallo, welkom in deze webshop!

Tijdens een prachtige reis door India kwam ik deze bijzondere en mooie kwaliteitsproducten tegen en ik deel mijn enthousiasme over deze producten graag met je!

In India realiseerde me dat ik een talent had voor het onderhandelen met de kleine ondernemers die deze producten aanbieden, zonder daarbij de relatie met hen uit het oog te verliezen. Daarnaast kwam ik achter mijn passie voor het zorgen voor een efficiënt verzendproces richting Nederland, het plaatsen van de producten in een klantvriendelijke webshop en het vervolgens tegen een scherpe prijs aan jou aan te kunnen aanbieden.

Alle producten zijn zorgvuldig en door mij persoonlijk uitgezocht en ingekocht vanuit verschillende regio’s in India, en ik ben van ze gaan houden 🙂 Ik hoop dan ook dat je net zoveel van deze prachtige items zult genieten als dat ik dat doe!

Bovendien is het voor mij heel belangrijk om te geloven in de kwaliteit van een product en; het oog wil natuurlijk ook wat!

Dank je voor je bezoek en kom snel weer een keer langs!

*Op de foto zie je mij in Rishikesh, India, op zoek naar mooie producten 🙂

PS YogicTouch is ook vaak te vinden op Sunday Markets en Pure markten in Amsterdam.

-elke 1e zondag van de maand op de Sunday Market op het Westergasterrein

-elke 2e zondag van de maand op de Pure markt in het Amstelpark

-elke 3e zondag van de maand op de Sunday Market op het Museumplein

-elke laatste zondag van de maand op de Pure markt in park Frankendael

-en zo nu en dan op de Homeware Market in de Hallen

Je kunt me daar persoonlijk vragen stellen over de producten. Ik sta (helaas) niet altijd op elke markt, dus als je er zeker van wilt zijn YogicTouch te treffen, stuur even een mailtje naar contact@yogictouch.com voor de datum van de volgende markt! Zou super zijn je daar in real life te ontmoeten! 

Back to Top